Kousek Řecka na talířiŘecké dobroty

Ryzogalo - rýžová kaše

Publikováno 24.05.2016 v 21:12 v kategorii Receptíky, přečteno: 98x



1 litr mléka
4 plné lžíce kulaté rýže dobře propláchnuté
cukr dle libosti ( já dávám 7-8 rovných lžic)
vanilkový pudink ( 2 lžíce kukuřičné mouky )
skořice

Uvařím si rýži skoro do měkka. Dám si bokem trošku mléka na rozmíchání pudinku nebo kuk. mouky a zbytek mléka dám svařit. Jakmile začne vařit, přisypu rýži a vliji rozmíchaný pudink, cukr a pomalu nechám zhoustnout. Dám do misek, nechám vychladnout... skořice a šup do bříška...

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?