Kousek Řecka na talířiŘecké dobroty

Vepřové kokkinisto

Publikováno 18.05.2016 v 21:09 v kategorii Receptíky, přečteno: 96x



1 kg vepřového masa na kostky
1 cibule nadrobno
2 stroužky česneku
několik kuliček nového koření
několik kuliček pepře
3 bobkové listy
špetka skořice
500 gr rajčat nadrobno
1 lžička rajč. protlaku
sůl
špetka cukru (podle rajčat)
oliv. olej
vývar nebo voda
kefalotyri na posypání (nemusí být)

Na oleji si zpěním cibulku a česnek, přidám maso na kostky a nechám dobře zatáhnout. Přidám ostatní suroviny, zaliji maso tak, aby bylo potopené a nechám pomalu vařit. Podle potřeby podlévám vodou. Maso by mělo zůstat s hustší šťávou.
Příloha: hranolky, těstoviny...

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?